Contacts | Useful links

Monday, June 01, 2020
header tz

Program - 11. sajam poljoprivrede, obrtništva i gospodarstva Đakovo Expo

slika za clanak weba djakovo expo 2019

Ovoga proljeća Grad Đakovo i Poduzetnički centar Đakovo d.o.o. u suradnji s tvrtkom Univerzal d.o.o., Turističkom zajednicom Grada Đakova i Državnom ergelom Đakovo organiziraju već tradicionalni 11. Sajam poljoprivrede, obrtništva i gospodarstva Đakovo Expo, koji će se održati u petak 10. i subotu 11. svibnja 2019. godine na lokaciji Državne ergele Đakovo – u zatvorenoj jahaonici i dvorištu Pastuharne, Augusta Šenoe 45, Đakovo na 5.000 četvornih metara sajamskog prostora.

Sajam Đakovo Expo godinama donosi pozitivne rezultate lokalnom gospodarstvu, ima značajan mikroekonomski potencijal koji su prepoznali domaći obrtnici, obiteljska poljoprivredna gospodarstva te mali i srednji poduzetnici, a osnovni je cilj manifestacije, ne samo dati poticaj lokalnome gospodarstvu, već i popularizaciji poljoprivrede i sela,
tradicijskih i suvremenih obrta, života u ruralnome prostoru, ali i novih poslovnih mogućnosti.

letak djakovo expo 2019 1

Osim proizvoda obiteljskih gospodarstva, obrtnika, malih i srednjih poduzetnika i zadrugara, na 11. Đakovo Expo-u bit će izložena poljoprivredna oprema i mehanizacija te prikazana izložba teladi „Bambino kup“ uz nastup malih farmera – djece naših uzgajivača goveda. U suradnji s partnerima organizatori pripremaju zanimljive radionice i edukacije za poljodjelce koje će voditi stručnjaci određenih profila, a svoj rad će predstaviti i učeničke zadruge prikazom pod nazivom „Malo poduzetništvo“.

Vjerujemo kako ćete prepoznati značaj ove manifestacije ne samo za Đakovo i Đakovštinu, već i za Osječko-baranjsku županiju te cijelu Slavoniju i Baranju te sudjelovati na sajmu kao izlagač i/ili posjetitelj.

letak djakovo expo 2019 2

 

Program - 11. Sajam poljoprivrede, obrtništva i gospodarstva Đakovo Expo 10. i 11. svibnja 2019.

Plakat - 11. Sajam poljoprivrede, obrtništva i gospodarstva Đakovo Expo 10. i 11. svibnja 2019.

 

DISCOVER YOUR STORY

discover your story

VISIT US ON FACEBOOK

CROATIA 365 – WINE TOUR SLAVONIJE I BARANJE

cro360eng

MOBILE APPLICATIONS

ios

evsitor

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3