Contacts | Useful links

Thursday, December 12, 2019
header tz

Objavljen Javni poziv za dodjelu sredstava za potpore regionalnim i lokalnim događanjima na području Osječko-baranjske županije

Po prvi puta, Turistička zajednica Osječko-baranjske županije objavljuje Javni poziv za potpore regionalnim i lokalnim događanjima na području Osječko-baranjske županije u 2019. godini.

Predmet Javnog poziva je dodjela bespovratnih novčanih sredstava za događanja od regionalnog ili lokalnog značaja kao glavnog motiva dolaska turista u destinaciju, koja doprinose obogaćivanju turističkog proizvoda, produljenju turističke sezone, povećanju ugostiteljskog i drugog turističkog prometa te jačanju snage brenda i stvaranju prepoznatljivog imidža Osječko-baranjske županije. Naglasak je stavljen na prepoznatljiva turistička događanja održana najmanje dva puta u posljednjih pet godina, a za koja se procjenjuje da su motiv dolaska najmanje 1.000 posjetitelja te imaju jak promidžbeni učinak u zemlji i inozemstvu i to kulturna, zabavna, eno-gastronomska, povijesna i tradicijska.

Za sredstva potpore mogu se kandidirati pravne i fizičke osobe, i to: trgovačka društva, obrti, sportski savezi, javne ustanove, ustanove u kulturi, umjetničke organizacije, jedinice lokalne i regionalne samouprave te turističke zajednice. Korisnici kandidaturu s cjelokupnom dokumentacijom podnose Turističkoj zajednici Osječko-baranjske zaključno s 26. kolovozom 2019. godine.

Poziv se odnosi isključivo na događaje koji se realiziraju od 4. rujna do 31. prosinca 2019.

Javni poziv i cjelokupnu dokumentaciju možete pronaći na domeni nove internetske stranice Visit Slavonia i Baranja (ostali segmenti stranice su još u izradi):

https://visitslavoniabaranja.com/?fbclid=IwAR0-FX1YnqlkVLcHRiokUkYsyLJuG0pa2_ZHSKxqzUvnZ3lsiqU2sE8GMc8.

Više informacija možete saznati na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. te 031/ 214 - 852.

IZVOR: Turistička zajednica Osječko-baranjske županije

 

Web logo tzobz normal

DISCOVER YOUR STORY

discover your story

VISIT US ON FACEBOOK

CROATIA 365 – WINE TOUR SLAVONIJE I BARANJE

cro360eng

MOBILE APPLICATIONS

ios

evsitor

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3