Contacts | Useful links

Tuesday, June 02, 2020
header tz

Britanski i finski turoperatori u posjetu gradu Đakovu - 18.10.2019

Dana 18.10.2019. godine grad Đakovo posjetili su britanski i finski turoperatori. Posjet turoperatora održao se posredstvom Hrvatske turističke zajednice u suradnji sa TZ Osječko-baranjske županije i TZG Đakova.

Mark Sage viši je komercijalni menadžer putničke agencije (www.tui.com) i turoperator za krstarenja iz Velike Britanije. Plan mu je u 2020. povećati broj zainteresiranih za riječno krstarenje Hrvatskom.

Birthe Suni je voditelj proizvodnje i turoperator specijaliziran za krstarenja. Agencija Kristina Cruises Ltd za koju Birthe Suni radi, ima vrhunske poslovne odnose sa hrvatskim putničkim agencijama. Putnička agencija Kristina Cruises Ltd specijalizirana je za organizaciju visokokvalitetnih i jedinstvenih krstarenja. U 2019. godini posredstvom agencije Kristina Cruises Ltd i u organizaciji Birthe Suni Hrvatsku je posjetilo 10 grupa (28 - 80 osoba), te u 2020. godini taj broj žele povećati.

Oba turoperatora dolaze u Slavoniju i Baranju s ciljem povećanja riječnog kruzinga.

smanjeno

Po dolasku u grad Đakovo turoperatori Mark Sage i Birthe Suni posjetili su prvu lokaciju Državne ergele Đakovo - Ivandvor gdje su imali priliku doživjeti galop konja na ispašu. Poslije je uslijedio posjet drugoj lokaciji Državne ergele Đakovo - Pastuharni, te obilazak katedrale sv. Petra, Nadbiskupskog dvora te vinskog podruma. Svoj posjet gradu Đakovu turoperatori Mark Sage i Birthe Suni upotpunili su uživanjem u eno-gastronomskim specijalitetima Slavonije.

 

smanjeno2

smanjeno3

DISCOVER YOUR STORY

discover your story

VISIT US ON FACEBOOK

CROATIA 365 – WINE TOUR SLAVONIJE I BARANJE

cro360eng

MOBILE APPLICATIONS

ios

evsitor

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3