Contacts | Useful links

Wednesday, July 08, 2020
header tz

POVODOM DANA MEĐUNARODNOG PRIZNANJA HRVATSKE ORGANIZIRANO BESPLATNO TURISTIČKO VOĐENJE ZA GRAĐANE I POSJETITELJE U GRADU ĐAKOVU

Izvor TZG ĐAKOVA Autor BRUNO COLIĆ

Povodom Dana međunarodnog priznanja Hrvatske, Zajednica društava turističkih vodiča Hrvatske (ZDTVH), u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom i lokalnim turističkim zajednicama, organizira projekt „Upoznaj svoju zemlju“.

Riječ je o besplatnim turističkim vođenjima koja će se održati u više od 40 hrvatskih gradova i lokacija u kojima djeluju društva turističkih vodiča, odnosno članovi ZDTVH-a.

Konkretno, radi se o organizaciji besplatnih vođenja od strane lokalnih turističkih zajednica i turističkih vodiča u svakom gradu, a sva vođenja uz turističke vodiče početi će u isto vrijeme. Vođenja su namijenjena lokalnom stanovništvu kako bi upoznali svoj grad te postali ambasadori hrvatskog turizma, ali naravno i svi posjetiteljima i turistima.

Programi u svim gradovima počinju u isto vrijeme, u nedjelju, 12. siječnja 2020. godine s početkom u 12:00 sati.

U gradu Đakovu jednosatno turističko vođenje će za sve zainteresirane građane i posjetitelje voditi licencirani turistički vodič, Nataša Šantić. Vođenje započinje okupljanjem zainteresiranih građana i posjetitelja kod spomenika biskupa J. J. Strossmayera na Strossmayerovom trgu u 12:00 sati.

DISCOVER YOUR STORY

discover your story

VISIT US ON FACEBOOK

CROATIA 365 – WINE TOUR SLAVONIJE I BARANJE

cro360eng

MOBILE APPLICATIONS

ios

evsitor

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3