Contacts | Useful links

Wednesday, July 08, 2020
header tz

Digitalna garaža – besplatna radionica i savjetovanje iz digitalnog marketinga

2fbfb08deecedda2514cc04e876e932d XL

Grad Đakovo i Poduzetnički centar Đakovo d.o.o. u suradnji s Google-om, Hrvatskom gospodarskom komorom i Algebrom organiziraju besplatnu interaktivnu radionicu i savjetovanje iz digitalnog marketinga. Ovo je prilika za građane i poduzetnike za osnaživanje njihovih digitalnih vještina, kao i za male i srednje tvrtke koje žele povećati korištenje digitalnih alata. Naposljetku ovo je prilika za sve zainteresirane koji žele iskoristiti puni potencijal interneta u svom poslovanju.

Interaktivna radionica održat će se u 15. siječnja 2020. g. na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Đakovu (Petra Preradovića 17) s početkom u 16:00 sati. Predviđeno trajanje radionice je tri sata.

Svaki sudionik imat će priliku otvoriti na licu mjesta svoj račun na stranici Google Digitalne garaže i registrirati se za besplatno polaganje e-certifikata. Prijave se mogu izvršiti na e-mail adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Sve ostale informacije zainteresirani mogu dobiti na broj mobitela  099 359 1693.

U nastojanju da pomogne svim zainteresiranima da razviju odgovarajuće digitalne vještine, Google je predstavio online platforme za digitalnu edukaciju diljem Europe kroz koje se u posljednje 2 godine educiralo više od 2 milijuna ljudi. Ovo je prilika za građane i poduzetnike za osnaživanje njihovih digitalnih vještina, kao i za male i srednje tvrtke koje žele povećati korištenje digitalnih alata. Naposljetku ovo je prilika za sve zainteresirane koje žele iskoristiti puni potencijal interneta u svom poslovanju.

dg

Izvor: Grad Đakovo

DISCOVER YOUR STORY

discover your story

VISIT US ON FACEBOOK

CROATIA 365 – WINE TOUR SLAVONIJE I BARANJE

cro360eng

MOBILE APPLICATIONS

ios

evsitor

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3