Contacts | Useful links

Monday, June 01, 2020
header tz

Otvoreni novi smještajni objekti na području Grada Đakova

Društvu iznajmljivača u gradu Đakovu pridružila su se još dva objekta. Veseli nas što Vam možemo predstaviti dva novootvorena i registrirana objekta za pružanje usluga smještaja u domaćinstvu pod nazivom studio apartman „Đakovo IN“ i studio apartman „B&B“.

Studio apartman „Đakovo IN“ ima mogućnost pružanja usluga smještaja za tri osobe i nalazi se na četvrtom katu stambene zgrade, a sastoji se od prostorije za spavanje, boravak, kuhinje i blagovanje, kupaonice, ostave, predprostora i sporednog prostora-lođe. Kategorizira se kategorijom koja se označava s tri zvjezdice.

Adresa smještajnog objekta je Kralja Tomislava 8, krilo A, stan 20, 31 400 Đakovo.

Studio apartman „B&B“ ima mogućnost pružanja usluga smještaja za dvije osobe, a sastoji se od prostorije za spavanje, boravak, kuhinje i blagovanje te kupaonice. Kategorizira se kategorijom koja se označava s tri zvjezdice.

Adresa smještajnog objekta je Bana Emerika Derenčina 3, 31 400 Đakovo.

Broj aktivnih objekata za pružanje usluga smještaja u gradu Đakovu kontinuirano raste. Sa dva nova objekta, studio apartmana „Đakovo IN“ i „B&B“ grad Đakovo trenutno broji 38 objekata za pružanje usluga smještaja koji sveukupno imaju 160 smještajnih jedinice sa 435 ležaja.

Kontinuirano otvaranje objekata za pružanje usluga smještaja u gradu Đakovu, još jednom potvrđuje kako turistička potražnja za kontinentalnim turizmom raste i dalje, te da se grad Đakovo kao turistička destinacija, drži visoko na ljestvici turističke potražnje.

Godina objave članka: 2020.

DISCOVER YOUR STORY

discover your story

VISIT US ON FACEBOOK

CROATIA 365 – WINE TOUR SLAVONIJE I BARANJE

cro360eng

MOBILE APPLICATIONS

ios

evsitor

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3