Contacts | Useful links

Tuesday, August 03, 2021
header tz

Besplatno oglašavanje privatnog smještaja na Njuškalu!

Njuškalo platformu, kao značajan izvor prodaje svojih smještajnih kapaciteta u svom poslovanju, koriste brojni privatni iznajmljivači pa se trenutno na najvećem hrvatskom marketplaceu nudi gotovo 9 tisuća smještajnih jedinica.

S obzirom na sve izazove aktualne turističke sezone za iznajmljivače je nedavno u potpunosti prilagođena kategorija Turizam pa su oglašivačima sada na raspolaganju zasebni oglasi za svaku smještajnu jedinicu s većim fotografijama i istaknutim sadržajima poput blizine plaže, Wi-fija i parkinga, mogućnost slanja direktnog upita za svaki pojedini apartman ili sobu, kalendar popunjenosti koji se može automatski usklađivati s ostalim platformama za iznajmljivanje i brojne druge pogodnosti.

Njuskalo turizam

Nove okolnosti u prvi plan stavljaju potrebu za još bržom digitalnom transformacijom u svim gospodarskim djelatnostima, što je Njuškalo među prvima prepoznao.

Domaći iznajmljivači ove su godine više nego ikad usmjereni prema hrvatskim gostima. Njuškalo unaprijeđenom platformom daje svoj doprinos očuvanju turističke sezone te pomaže hrvatskim iznajmljivačima da popune svoje smještajne kapacitete. Stranicu Turizma na Njuškalu samo u lipnju je posjetilo 204 tisuće posjetitelja što čini veliku bazu zainteresiranih potencijalnih gostiju.

Nova Turizam kategorija na Njuškalu omogućuje još kvalitetnije pretraživanje i za strane goste. Prikazuje se na čak osam svjetskih jezika, a samo u lipnju zabilježili smo 16 posto posjeta iz inozemstva, ponajviše iz Njemačke, Slovenije, BiH i Austrije.

Svi privatni iznajmljivači mogu svoje smještajne jedinice oglasiti posve besplatno i tako dodatno promovirati svoje apartmane, sobe ili kuće, a njihove smještajne kapacitete Njuškalo dodatno ističe i na svojem Facebooku koji ima gotovo pola milijuna fanova. Oglasi su dostupni i u Njuškalo aplikaciji koja je do sad preuzeta više od milijun puta!

Njuškalo Turizam – brošura (pdf)

Upute za iznajmljivače

Izvor: Njuškalo

DISCOVER YOUR STORY

discover your story

VISIT US ON FACEBOOK

CROATIA 365 – WINE TOUR SLAVONIJE I BARANJE

cro360eng

MOBILE APPLICATIONS

ios

evsitor

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3