Contacts | Useful links

Monday, November 30, 2020
header tz

Video rad „Jakov Haibel – Mozartov šurjak u Đakovu” Srednje strukovne škole Antuna Horvata

Objavljen video rad „Jakov Haibel – Mozartov šurjak u Đakovu” Srednje strukovne škole Antuna Horvata za 13. Smotru Turističke kulture u listopadu 2020. godine.

 

Na ovogodišnjem  natječaju Turističke kulture u organizaciji Prokulture - Opservatorija kulturnih politika - Split, u suradnji s OŠ Hvar i uz potporu grada Hvara, projekt Srednje strukovne škole Antuna Horvata, Đakovo:“Jakov Haibel – Mozartov šurjak u Đakovu” izbaran je među jednaest najboljih i trebao se predstaviti na  13. Smotri Turističke kulture u listopadu 2020.godine na Hvaru.

 

S obzirom na epidemiološku situaciju Organizacijski odbor je odlučio kako će se smotra održati na mreži te da će nagrađeni projekti biti predstavljeni prezentacijom ili video materijalima.  Voditelji projekta Dario Kustura i Antonija Bilić osmislili su učenicima video zapis, koji je snimio i režirao  nastavnik Škole Mihael Kelbas  u kojem  su predstavili ne samo projekt već i kulturne i turističke znamenitosti Grada Đakova. Vjerujemo kako  ovaj video nadilazi okvire školskog projekta i može poslužiti kao iznimno uspjeli promidžbeni kulturno-turistički materijal Đakova i Slavonije.

 

Video rad „Jakov Haibel – Mozartov šurjak u Đakovu” Srednje strukovne škole Antuna Horvata - POGLEDAJTE

DISCOVER YOUR STORY

discover your story

VISIT US ON FACEBOOK

CROATIA 365 – WINE TOUR SLAVONIJE I BARANJE

cro360eng

MOBILE APPLICATIONS

ios

evsitor

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3