Srijeda, Siječanj 23, 2019
header tz

U organizaciji ID Riva Toursa u Đakovu boravila prva grupa njemačkih turista

Njemački turoperator ID Riva Tours u suradnji s njemačkim uredom Hrvatske turističke zajednice te medijskom kućom Münchner Merkur u travnju ove godine prvi put u Münchenu je predstavio turističku ponudu Slavonije.

 

Otkrili su njemačkim gostima na najljepši način - uz tamburaše, izvrsna vina i jela te osobne kontakte s vlasnicima ruralnih turističkih objekata - “Slavoniju - najljepšu hrvatsku tajnu”. A efekt “Večeri Slavonije” koji se i ostvario, u organizaciji Riva Toursa, je dolazak prve grupe njemačkih gostiju u Slavoniju u rujnu ove godine. Sedmodnevni aranžman, od 9. do 15. rujna, obuhvaća posjete niza, turistima zanimljivih, kulturnih i povijesnih lokacija, vjerskih objekata, vinarija i restorana... Aranžman obuhvaća i posjet Zagrebu te Varaždinu.

 

Dio je to, slobodno se može reći, ambicioznog projekta Slavonija, odnosno turističkog podizanja praktično cijelog kontinentalnog dijela Hrvatske, koji je pokrenuo Selimir Ognjenović, poznati i priznati hrvatski turistički autoritet, vlasnik Riva Toursa, turoperatora koji, inače, u Hrvatsku dovodi najviše Nijemaca.

 

U navedenom aranžmanu je i Grad Đakovo koji je jučer, 10. rujna 2017. godine, bio domaćin ID Riva Toursu i gospodinu Selimiru Ognjenoviću te skupini njemačkih turista kojih je bilo oko 40-ak.

 

Aranžman prati i novinarka časopisa Münchner Merkur, gđa. Beate Winterer, koja nam je u razgovoru otkrila da je grupa oduševljena kulturnim bogatstvom našega Grada i gastronomskom ponudom.

 

njemci trg

 

njemci grupa

DISCOVER YOUR STORY

discover your story

POSJETI NAS NA FACEBOOKU

CROATIA 365 – WINE TOUR SLAVONIJE I BARANJE

cro360

MOBILNE APLIKACIJE

ios

evsitor

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3