Subota, Listopad 21, 2017
header tz

Konjička lovačka svečanost "Sveti Hubert" - 28. listopada 2017. godine

Državna ergela Đakovo i "Lipicanska barokna raskoš" priređuju glazbeno scenski spektakl - konjičko lovačku svečanost pod nazivom "Sveti Hubert". Jedinstveni glazbeno-scenski doživljaj kakav još niste imali priliku vidjeti u Hrvatskoj održati će se u subotu, 28. listopada 2017. godine u 18:00 sati u jahaonici Državne ergele Đakovo. Dođite i uživajte u priči o lovačkoj svečanosti kakve su se u davna vremena održavale u hrvatskim dvorcima!

Vodimo Vas na uzbudljivo putovanje u 19. stoljeće kroz priču o ljubavi prema prirodi i brizi za očuvanje divljači, priču o poštovanju prema lovini i strogom protokolu. Kroz spektakl oživljavamo prošlost i sjaj dvoraca i dvorskih ponosnih paradnih lipicanskih konja kakvima se dičilo visoko plemstvo, prikazujući ih upravo u lovu.

Scene povratka iz lova, lovci odjeveni u svečane odore u pratnji lovačkih pasa, lovci sa sokolima i sjajne kočije dvoprega i četveroprega sa dvorskom svitom samo su dio jedne prekrasne priče u ovoj predstavi.

Posebna atrakcija biti će zasigurno nastup lovaca rogista, kao i nastup dama, dresurnih jahačica u jahaćim damskim lovačkim haljinama, u povijesnim damskim sedlima na razigranim lipicancima - sve u vrtlogu glazbe posvećene lovu!

Vjerujemo da će ova svečana manifestacija poput Božićnog bala lipicanaca predstaviti gledateljima lovstvo na jedan drugačiji način, kako bi postali pravi ljubitelji lovačkih svečanosti u stilu Svetog Huberta!

Broj ulaznica je ograničen, a cijena ulaznice je 150,00 kuna. U cijenu ulaznice je uključena i lovačka večera te razgled Državne ergele Đakovo. Rezervirajte svoje mjesto na ovoj jedinstvenoj svečanosti te se vratite s nama u daleku povijest i proživimo zajedno jedan mali dio toga vremena kada je visoko plemstvo organiziralo ovakve svečanosti u hrvatskim dvorcima.

Pozivamo Vas da budete i Vi dio prekrasne priče posvećene Sv. Hubertu! Svoje rezervacije napravite na broj telefona 031/822-535 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.S radošću Vas očekujemo!

Državna ergela Đakovo

Sveti Hubert s opisom

DISCOVER YOUR STORY

discover your story

POSJETI NAS NA FACEBOOKU

PRETRAŽI STRANICU

YT_WEATHER_
Đakovo
°CKARTA GRADA

KONVERTER VALUTA
CROATIA 365 – WINE TOUR SLAVONIJE I BARANJE

cro360

MOBILNE APLIKACIJE

android1ios

evsitor

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3