Srijeda, Siječanj 23, 2019
header tz

Božićni bal lipicanaca u Državnoj ergeli Đakovo - 16. prosinca 2017.

plakat za web Bal lipicanaca

Nova Božićna priča na ovogodišnjem Božićnom balu lipicanaca 2017. godine - Kraljevski konj je glazbeno-scenska predstava s konjima prigodne božićne tematike, sa jahačima, vozačima i statistima u raskošnoj baroknoj odjeći.

Božićni bal lipicanaca ergele Đakovo pripada u jednu od najljepših kulturno-turističkih atrakcija naše zemlje. To više što su u ovoj bajci glavni akteri lipicanci.

- I ove godine pripremamo pravo iznenađenje koje će oduševiti i ljubitelje baleta, folklora, barokne glazbe te posebno one koji uživaju u čaroliji plesa čudesnih konja iz doba baroka. Naravno, za najmlađe posebna iznenađenja. Tri, s ponosom možemo reći, najljepše, zimske atrakcije učinit će ovu predstavu uistinu jedinstvenom u svijetu. Pastusi Kobilarne Lipica iz Slovenije, ponosni pastusi Ergele Đakovo u sjajnim kočijama i pod jahačima te gotovo nestvarne scene čarolije figura koje izvode barokni konji i jahači poznate udruge “Lipicanska barokna raskoš”, svi zajedno u vrtlogu sjajnog Božićnog bala - najavljuju iz Ergele.

Priča nas ove godine vodi na kraljevski dvor. U tijeku su pripreme za bal i kraljica raspisuje natječaj za najljepšeg konja u kraljevstvu. Šepure se prekrasni konji i njihove dame u jahaćim haljinama. No nisu svi rođeni pod sretnom zvijezdom...

- U predstavi sudjeluje 30 vrhunskih dresiranih konja, dresurni jahači i jahačice, kočije, plesači i pjevači, balerine i ostali sudionici. Ovo je najveća predstava koja je dosad održana, pa broj sudionika prelazi 150 izvođača - ističu u đakovačkoj Ergeli

Božićni bal lipicanaca održava se 16. prosinca 2017. godine (subota) u zatvorenoj jahaonici ergele u Đakovu. Organizirana su dva termina: prva predstava u 17:00 sati, a druga predstava u 20:00 sati. Za vrijeme održavanja manifestacije ispred jahaonice organiziran je i Adventski sajam za domaće tvrtke i obrte. Ponudu izlagačima i Prijavnicu za izlagače možete preuzeti ovdje: Ponuda izlagačima, Prijavnica za izlagače - BBL 2017.

CIJENA ULAZNICA : 80,00 kn sjedenje (tribine) /  40,00 kn stajanje

Napomena: za djecu u pratnji odraslih koja ne koriste sjedalo nije potrebna ulaznica. Trajanje predstave je cca. 60 minuta uz ograničen broj mjesta.

OBAVEZNE REZERVACIJE na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Telefon: 031/822-535

Gsm: 099/215 23 78

NAČIN PLAĆANJA I PREUZIMANJE ULAZNICA : Uplata na Žiro-račun Državne ergele Đakovo i Lipik (nakon izvršene uplate preuzimanje ulaznica na ulazu u jahaonicu najkasnije 1 sat prije početka predstave)  ili u Turističkom uredu Ergele Đakovo, A. Šenoe 45 (svaki radni dan od 7 – 15 sati do 1. prosinca 2017.godine)

Uplata putem Žiro-računa ustanove (obavezno navesti):

PRIMATELJ: Državna ergela Đakovo i Lipik, Augusta Šenoe 45, 31400 ĐAKOVO

ŽIRO-RAČUN Državne ergele Đakovo i Lipik : IBAN: HR0625000091101342123

Obavezno navesti podatke o uplatitelju:

Ime i prezime uplatitelja

Adresa uplatitelja

OIB uplatitelja

Broj ulaznica

Državna ergela Đakovo

DISCOVER YOUR STORY

discover your story

POSJETI NAS NA FACEBOOKU

CROATIA 365 – WINE TOUR SLAVONIJE I BARANJE

cro360

MOBILNE APLIKACIJE

ios

evsitor

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3