Subota, Siječanj 19, 2019
header tz

Predstavljanje projekta „Naruči Na Ruci“ – 28. studenog 2017. godine

Hrvatska gospodarska komora poziva sve vlasnike ugostiteljskih objekata na predstavljanje projekta „Naruči Na Ruci“ koje će se održati 28. studenog 2017. godine s početkom u 12:00 sati u HGK – Županijskoj komori Osijek,  na adresi Europske avenije 13, Osijek.

Projekt je dobio Grand Prix nagradu Nikola Tesla na  42. Hrvatskom salonu inovacija Budi uzor/Inova 2017 za najbolju hrvatsku inovaciju. 

Sustav „Naruči Na Ruci“ je tehnička hardversko-softverska kombinacija koja omogućuje učinkovitije upravljanje ugostiteljskim objektima, prije svega imajući na umu višejezičnost gostiju te skraćuje i poboljšava uslugu u ugostiteljstvu. Kreiran je kao model brze komunikacije između maloprodajnih objekata i kupaca koji koriste pametne telefone. Pripadajuća aplikacija aktivira se putem Kocke koja je označena Nfc i QR kod markerima, a nalazi se na samom prodajnom mjestu. Kupac izravno pristupa cjenicima, može naručiti jednu ili više usluga, pozvati osoblje objekta, ocijeniti kvalitetu dobivene usluge i zaključiti narudžbu pozivom na aplikaciji. Korisnik, tj. davatelj usluge putem ovog sustava ostvaruje točnije i brže naručivanje usluge, dobiva jasnu kontrolu mjesta načinjenog troška, povratnu informaciju o kvaliteti i u konačnici bolju produktivnost prodajnog sustava.

Interes za sam projekt pokazali su i poslovni partneri iz HoReCa sustava iz Italije, Srbije, Mađarske, Makedonije, Irske, Velike Britanije, Bosne i Hercegovine, Austrije i Njemačke koji žele biti budući partneri tvrtke putem franšize. Projekt Naruči Na Ruci pokrenut je u suradnji s tvrtkom TERA Tehnopolis koja je pomogla u izradi poslovnog plana, omogućila korištenje poslovnog inkubatora i aktivna je u pomoći oko zaštite intelektualnog vlasništva tijekom postupka komercijalizacije projekta. 

Na događanju će sudionici imati priliku isprobati virtualni caffe na način da će svatko moći isprobati Kocku kao da je u caffe-u, a na projektoru imati uvid u svoju narudžbu (te po odlasku dobiti Kocku na poklon).

Danas vjerojatno ne postoji gost koji ne koristi pametni telefon a mlađa populacija gotovo da bez njih ne može funkcionirati stoga je sigurno kako će se upravo oni vrlo brzo prilagoditi i prihvatiti ovakav način komunikacije u ugostiteljskom objektu.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na ovom predstavljanju, molimo da se prijavite putem sljedećeg linka : Na ruci2_prijava ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

DISCOVER YOUR STORY

discover your story

POSJETI NAS NA FACEBOOKU

CROATIA 365 – WINE TOUR SLAVONIJE I BARANJE

cro360

MOBILNE APLIKACIJE

ios

evsitor

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3