Srijeda, Siječanj 23, 2019
header tz

U gradu Đakovu u mjesecu svibnju 2018. otvorena dva nova objekta za pružanje usluga smještaja u domaćinstvu

Trend otvaranja objekata za pružanje usluga smještaja u domaćinstvu, u gradu Đakovu, se i dalje nastavlja uzlaznim putem.

U gradu Đakovu, u mjesecu svibnju, otvorena su dva nova objekta za pružanje usluga smještaja u domaćinstvu - Apartman ''Dragunić'' i Apartman ''Zvečaj''.

Apartman ''Dragunić'' se nalazi na adresi Eugena Kvaternika 21, 31 400 Đakovo. Apartman ima mogućnost pružanja usluga smještaja za četiri osobe, uz mogućnost postavljanja dva pomoćna ležaja u dnevnom boravku na zahtjev gosta. Apartman se sastoji od dvije dvokrevetne sobe, dnevnog boravka, kuhinje, prostora za blagovanje, kupaonice, zasebnog zahoda, ostave i predprostora. Apartman se kategorizira kategorijom koja je označena sa tri zvjezdice.

Apartman ''Zvečaj'' se nalazi na adresi Zvečaj 2 22, 31 400 Đakovo. Apartman ima mogućnost pružanja usluge smještaja za dvije osobe, uz mogućnost postavljanja dva pomoćna ležaja u dnevnom boravku ili spavaćoj sobi na zahtjev gosta. Apartman se sastoji od jedne dvokrevetne sobe, dnevnog boravka, kuhinje, prostora za blagovanje, kupaonice, zasebnog zahoda, ostave i predprostora. Apartman se kategorizira kategorijom koja se označava sa tri zvjezdice.

Slijedom navedenoga grad Đakovo se i dalje potvrđuje traženom kontinentalnom turističkom destinacijom.

DISCOVER YOUR STORY

discover your story

POSJETI NAS NA FACEBOOKU

CROATIA 365 – WINE TOUR SLAVONIJE I BARANJE

cro360

MOBILNE APLIKACIJE

ios

evsitor

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3