Srijeda, Lipanj 26, 2019
header tz

U gradu Đakovu otvoren još jedan objekt za pružanje ugostiteljskih usluga u domaćinstvu

U mjesecu rujnu 2018. godine, u gradu Đakovu je otvoren još jedan objekt za pružanje ugostiteljskih usluga u domaćinstvu - Apartman ''Joka''.

Apartman ''Joka'' nalazi se na adresi Ulica bana Josipa Jelačića 59, 31 400 Đakovo. U apartmanu se pružaju usluge smještaja uz mogućnost gostima da sami sebi pripremaju hranu. Apartman se sastoji od jedne dvokrevetne sobe, dnevnog boravka, kuhinje, prostora za blagovanje, kupaonice, predprostora i balkona. Apartman ima mogućnost pružanja usluge smještaja za dvije osobe, uz mogućnost postavljanja dva pomoćna ležaja u dnevnom boravku na zahtjev gosta, a kategorizira se kategorijom koja se označava sa četiri zvjezdice.

Sedmi je to objekt za pružanje usluga smještaja koji je otvoren u gradu Đakovu tokom 2018. godine. S ovim apartmanom, u gradu Đakovu je trenutno aktivno 23 objekta za pružanje usluga smještaja koji broje 137 smještajnih jedinica u kojima se nalaze 332 osnovna ležaja i 29 pomoćnih ležaja.

Sukladno tome, možemo slobodno zaključiti kako je 2018. godina, godina u kojoj je do ovoga razdoblja, otvoreno najviše smještajnih objekata u domaćinstvu do sada. Nadamo se da će se ovaj uzlazni trend otvaranja smještajnih objekata u gradu Đakovu nastaviti i dalje, a sve u svrhu poboljšanja i unapređenja turističke ponude grada Đakova.

DISCOVER YOUR STORY

discover your story

POSJETI NAS NA FACEBOOKU

CROATIA 365 – WINE TOUR SLAVONIJE I BARANJE

cro360

MOBILNE APLIKACIJE

ios

evsitor

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3