Srijeda, Lipanj 26, 2019
header tz

Projekt Državne ergele Đakovo i Lipik ''ErgelArt'' u finalu natječaja ''Moj Zaba Start'' - Glasajte

Moj Zaba Start kroz različite natječaje podupire najinovativnije i tržišno utemeljene ideje s pozitivnim utjecajem na gospodarstvo i društvo. 

Pokrenut je 2013. godine te je do sada podržao ukupno 40 najboljih održivih projekata iz različitih područja po ocjeni stručne komisije i prema odabiru javnosti. Dobitnici su inovativni start up-ovi, društveno odgovorne inicijative, projekti iz područja zelenog poduzetništva, kreativne industrije, znanosti te izrade aplikacija i informatičkih rješenja. 

Uz stručnu i financijsku potporu lakše je no ikad realizirati dugogodišnje snove o razvoju i širenju postojećeg ili pokretanju novog projekta. Zagrebačka banka zna da inovativne i kreativne ideje zaslužuju priliku za potporu i razvoj, zato je i ove godine pokrenula Moj Zaba Start koji se realizira kroz tri natječaja: Poduzetništvo, Kultura i znanost te Društvo.

Na natječaj Kultura i znanost ove je godine prijavljeno 105 projekata iz područja kazališnih, dramskih i glazbenih umjetnosti, znanstveno-istraživačkih projekata i inovacija te drugih područja povezanih s kulturom i znanošću.

Među deset najboljih, prema ocjenama stručne komisije, je projekt Državne ergele Đakovo i Lipik ''ErgelArt''.

Svoj glas za projekt možete dati na slijedećem linku: https://www.mojzabastart.hr/home/finalisti#pan2

Izvor: www.mojzabastart.hr 

DISCOVER YOUR STORY

discover your story

POSJETI NAS NA FACEBOOKU

CROATIA 365 – WINE TOUR SLAVONIJE I BARANJE

cro360

MOBILNE APLIKACIJE

ios

evsitor

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3