Srijeda, Lipanj 19, 2019
header tz

Početkom prosinca u gradu Đakovu otvorena dva nova objekta za pružanje ugostiteljskih usluga u domaćinstvu

Grad Đakovo je početkom prosinca 2018. godine postao bogatiji za dva nova objekta za pružanje ugostiteljskih usluga u domaćinstvu. Ovim putem predstavljamo apartman ''Slavonia Đakovo'' te studio apartman ''Centar''.

Apartman ''Slavonia Đakovo'' nalazi se na adresi Ivice Račana 49, 31 400 Đakovo. Apartman ima mogućnost pružanja usluge smještaja za tri osobe, uz mogućnost postavljanja dva pomoćna ležaja u dnevnom boravku ili spavaćoj sobi na zahtjev gosta. Apartman se sastoji od jedne dvokrevetne sobe, jedne jednokrevetne sobe, dnevnog boravka, kuhinje, prostora za blagovanje, kupaonice, ostave i predprostora. Kategorizira se kategorijom koja se označava s tri zvjezdice.

Po prvi puta otvoren je i oblik smještaja - studio apartman. Studio apartman ''Centar'' nalazi se na adresi Ljudevita Gaja 2, 31 400 Đakovo. Studio apartman ima mogućnost pružanja usluge smještaja za dvije osobe. Studio apartman se sastoji od predprostora, prostorije za spavanje, boravak, blagovanje i kuhanje, te kupaonice i balkona. Kategorizira se kategorijom koja se označava s tri zvjezdice.

S ova dva objekta, u gradu Đakovu je tokom 2018. godine otvoreno 9 novih objekata za pružanje usluga smještaja, a sveukupno je u gradu Đakovu aktivno 24 smještajnih objekata.

DISCOVER YOUR STORY

discover your story

POSJETI NAS NA FACEBOOKU

CROATIA 365 – WINE TOUR SLAVONIJE I BARANJE

cro360

MOBILNE APLIKACIJE

ios

evsitor

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3