Nedjelja, Kolovoz 14, 2022
header tz

Grad Đakovo i Turistička zajednica grada Đakova ove godine nagrađuju najoriginalnije adventsko uređenje obiteljske kuće, okućnice i ostalih stambenih jedinica na području Grada Đakova

Kako bi stvorili pravi blagdanski ugođaj u svakom kutku našeg grada, raspisan je Natječaj za najoriginalnije adventsko uređenje obiteljske kuće, okućnice i ostalih stambenih jedinica na području Grada Đakova. Na natječaj se mogu javiti svi zainteresirani prijavitelji s područja Grada Đakova.

Izabrani najoriginalniji objekti moraju ostati uređeni i nakon izbora, odnosno do 6. siječnja 2022. godine.

Najbolje u navedenoj kategoriji izabrat će stručno povjerenstvo kojeg će činiti predstavnici Grada Đakova i Turističke zajednice grada Đakova. Za pobjednike, Grad Đakovo i Turistička zajednica osigurali su vrijedne nagrade.

Prijave na Natječaj zaprimaju se do 17. prosinca 2021. u Turističkoj zajednici grada Đakova, radnim danom od 8 do 14 sati, ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., ispunjavanjem Prijavnice, privole za obradu osobnih podataka i izjave o suglasnosti za korištenje fotografija.

*rok za prijavu je produžen do 22. prosinca 2021. godine

Proglašenje najboljih održati će se u sklopu programa manifestacije „Advent u Đakovu“, 23. prosinca 2021. godine na Trgu J.J. Strossmayera.

 

Tekst natječaja možete preuzeti OVDJE

 

Prilozi:

Prijavnica za natječaj za najoriginalnije adventsko uređenje 2021

Privola za prikupljanje i obradu osobnih podataka - Advent 2021 – uređenje

Izjava o suglasnosti za koristenje fotografija - Advent 2021 - uređenje

DISCOVER YOUR STORY

discover your story

POSJETI NAS NA FACEBOOKU

CROATIA 365 – WINE TOUR SLAVONIJE I BARANJE

cro360

MOBILNE APLIKACIJE

ios

evsitor

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3