Utorak, Kolovoz 16, 2022
header tz

Europska liga uličnog nogometa - Ghetto Games u Đakovu

Europska liga uličnog nogometa (Euroleague Croatia) je dio natjecanja koji će se održati u sklopu istoimene lige, a organiziran je od strane Ghetto Games, organizacije iz Latvije, te Europske unije.

Turnir će se održati 22.travnja 2022. godine (petak, od 17:00 sati) u srcu Slavonije – Đakovu, na Strossmayerovom trgu.

2 cro

Prije te poslije toga turnir će se održati u još devet gradova diljem EU (Amsterdam, Budimpešta, Prag, Copenhagen, Berlin, Varšava, Rim…) što znači da se Đakovo nalazi na popisu s europskim velikanima.

Samo natjecanje se igra u kavezu (koji je otprilike dužine 18m, te širine 10m), za natjecanje će bit spremna tri takva kaveza. Na natjecanju sudjeluju dvije dobne skupine, jedna od 16+ godine, te jedna ispod 16 godina. Također, bit će i posebna kategorija za djevojke/ žene.

Od „popratnih“ (zabavnih) događaja, planira se natjecanje s najboljih 8 freestylera iz područja ovog dijela Europe - za njih će se prije održati online kvalifikacije. Također, bit će tu i natjecanje 1 protiv 1 u specijaliziranom kavezu (manjem od ostalih). 

Ghetto games plakat 2022

Planiran je dolazak raznih sportskih sudionika, klubova, igrača te i „influencera“ iz područja Slavonije i RH. Samo natjecanje će se moći pratiti uživo iz cijelog svijeta preko Live Streama, a događaj će bit ispraćen i na mnogim kanalima na društvenim mrežama.

Partneri događaja su Euroska Unija, Ghetto Games, Grad Đakovo i Turistička zajednica grada Đakova, uz Rafaela Spajića.

Okupi svoju 3V3 ekipu i PRIJAVI SE!

DISCOVER YOUR STORY

discover your story

POSJETI NAS NA FACEBOOKU

CROATIA 365 – WINE TOUR SLAVONIJE I BARANJE

cro360

MOBILNE APLIKACIJE

ios

evsitor

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3