Utorak, Listopad 04, 2022
header tz

KONFERENCIJSKI I SUDSKI TUMAČI I PREVODITELJI

1. E-PREVODITELJ

E-PREVODITELJ je obrt za pružanje profesionalnih prevoditeljskih i drugih jezičnih usluga za njemački jezik. Nudimo usluge sudskog tumača i prijevoda za sve vrste tekstova, uključujući potvrde, diplome, osobne dokumente, web-stranice i više. Također pružamo uslugu online tečaja njemačkog jezika preko Skype-a. Naše poslovanje usmjereno je online poslovanju i dostupni smo u bilo koje vrijeme.
KONTAKT:
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Web: http://e-prevoditelj.com
Skype: e.prevoditelj
Facebook: eprevoditelj.tecajnjemackog

 

2. INTELEKT – obrt za usmeno i pismeno prevođenje

NAMA JE TEČNA KOMUNIKACIJA NA PRVOM MJESTU

Jeste li znali da je INTELEKT osnovan još 2006. i da smo posvećeni tome da vam osiguramo prekrasno komunikacijsko i pismeno prevoditeljsko iskustvo zahvaljujući suradnji s profesionalnim prevoditeljima za engleski, njemački i hrvatski jezik?

Naši jezični stručnjaci posvećeni su prevoditeljskoj etici i izvrsnosti kako biste vi uživali u nesmetanoj i prirodnoj komunikaciji ili dostavili ovjerenu pisanu dokumentaciju na stranom jeziku. Pogodnost: Na ovjerene prijevode vam odobravamo popust od čak 20%!

Uskoro organizirate sastanak ili konferenciju s gostima iz inozemstva? U tom slučaju imamo upravo ono što vam treba: školovane prevoditelje koji neće samo prevesti vaše pisane materijale i omogućiti vam držanje govora na vašem materinskom jeziku, već će rado preuzeti i brigu oko najma konferencijske opreme kako bi vama ostalo više vremena za bitnije poslove.

Toliko je jednostavno osloniti se na INTELEKT danas.

Želimo vam da budete otvoreni, odvažni i drugačiji te da nas potaknete da ispunimo vaša očekivanja. Veselimo se upoznati vas i pružiti vam jezičnu podršku koja će biti jedinstvena baš kao što je i vaša tvrtka, u cijelosti skrojena prema vašim potrebama i iznad svega ispunjena neiscrpnom inspiracijom i preciznošću u prevođenju!

Za sve vaše upite i zahtjeve stojimo vam na raspolaganju te vas pozivamo da nam se javite na

KONTAKT:

Telefon: +385 91 78 22 581

E-mail:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Web:http://www.intelekt-prevodjenje.hr/

LinkedINhttps://www.linkedin.com/in/christina-sekeres/

DISCOVER YOUR STORY

discover your story

POSJETI NAS NA FACEBOOKU

CROATIA 365 – WINE TOUR SLAVONIJE I BARANJE

cro360

MOBILNE APLIKACIJE

ios

evsitor

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3