Ponedjeljak, Lipanj 27, 2022
header tz

Izletište i ruralna kuća

Cijena:
Adresa: Majar 214
Vrsta objekta: IZLETIŠTE I RURALNA KUĆA
Opis:

Idilično imanje obitelji Konjarik smješteno je na obroncima Dilj gore u zaseoku Majar u Levanjskoj Varoši.

Na imanju nalazi se izletište i ruralna kuća za odmor, a na 1 ha zemljišta gosti mogu uživati u višegodišnjem nasadu lijeske, oraha i ostalih autohtonih sorti voćaka. U sklopu izletišta gosti na raspolaganju imaju objekt veličine 150 m2 uređen u tradicijskom slavonskom stilu sa salom za prijem do 80 osoba, idealan za različite vrste događanja (momačke, djevojačke, proslave rođendana, krizma, krštenja, teambuldinge, edukacije…..) U sklopu izletišta nudi se organizirano kušanje vlastitih i lokalnih specijaliteta slavonskog kraja (berba lješnjaka, berba šipka i spremanje pekmeza, berba ljekovitog bilja za čajeve, kušanje trnavačkih vina, kulina, kulinove seke, kobasice….), razgledavanje gospodarstva i okoliša, vožnja biciklima, planinarenje, fotohunting…. 

Sastavni dio obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva Konjarik je i Ruralna kuća za odmor kategorizirana od strane Ministarstva u kategoriji 3 sunca, kapaciteta 9 osnovnih ležaja plus 2 pomoćna. Svojim uređenjem i šarmom posjetiteljima će omogućiti nezaboravne trenutke opuštanja u ruralnom kraju. Objekt raspolaže sa kuhinjom, blagovaonicom sa kaminom, dnevnim boravkom, kupaonicom, spavaćim sobama, terasom, lođom, vanjskom terasom sa roštiljem, krušnom peći i garniturom za sjedenje. 

Izletište Majar i ruralna kuća za odmor nalazi se u neposrednoj blizini Trnavačkih vinograda i podruma, Centara duhovne obnove Božanskog milosrđa, uzgajališta autohtonih slavonskih crnih svinja (razgledavanja farme, kušanje i kupovina tradicionalnih suhomesnatih slavonskih delicija) lovišta ,planinarskih i biciklističkih staza, jezera Borovik, a od grada Đakova udaljenost je 17 km. Izletište je otvoreno za unaprijed dogovorene grupe. Za dodatne informacije obratite nam se s povjerenjem! OPG Dominik Konjarik 

Majar 214, 

31416 Levanjska varoš 

Kontakt: 

+385 98 93 136 05 

Mail: 
opgkonjarik@gmail.com

Web: 
www.apartman-djakovo.com (u izradi je vlastita web stranica)

Vaše ime:
E-mail:
Telefon:
Poruka

DISCOVER YOUR STORY

discover your story

POSJETI NAS NA FACEBOOKU

CROATIA 365 – WINE TOUR SLAVONIJE I BARANJE

cro360

MOBILNE APLIKACIJE

ios

evsitor

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3