JAVNI POZIV za oglašavanje Hrvatske turističke zajednice u promotivnim kampanjama i/ili promotivno/prodajnim kanalima javnog i privatnog sektora u 2015. godini

Glavni ured Hrvatske turističke zajednice je na svojim web stranicama i web stranicama predstavništava objavio „JAVNI POZIV za oglašavanje Hrvatske turističke zajednice u promotivnim kampanjama i/ili promotivno/prodajnim kanalima  javnog i privatnog sektora u 2015. godini“.

Zainteresirani gospodarski subjekti mogu kandidirati svoje promotivne kampanje i/ili promotivno/prodajne kanale za oglašavanje s Hrvatskom turističkom zajednicom. Turistička zajednica grada Đakova stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja i pomoć.

U odnosu na proteklu godinu uveden je novi Model VI za oglašavanje programa novih organizatora putovanja s organiziranim zračnim ili autobusnim prijevozom te novih zračnih prijevoznika kao i postojećih organizatora putovanja s zračnim i autobusnim prijevozom s NOVIM/DODATNIM PROGRAMIMA za Hrvatsku te postojećih zračnih prijevoznika s NOVIM/DODATNIM PROGRAMIMA za Hrvatsku.

Za sva pitanja i pojašnjenja partneri se mogu obratiti na e-mail adresu:  oginfo@htz.hr koja je navedena kao kontakt adresa u samom JAVNOM POZIVU za 2015. godinu.

Detaljnije pogledajte na:

 „JAVNI POZIV za oglašavanje Hrvatske turističke zajednice u promotivnim kampanjama i/ili promotivno/prodajnim kanalima  javnog i privatnog sektora u 2015. godini“.

 

 

IZBORNIK