Predstavljanje destinacije Wine Tour Slavonije i Baranje u Grazu

Destinacija Wine Tour Slavonije i Baranje je odradila još jednu izvrsnu prezentaciju u Grazu 20. listopada 2014. 
Podsjećamo kako je u PPS destinaciji Wine Tour Slavonije i Baranje 11 Turističkih zajednica s područja Osječko-baranjske županije.

Za razliku od prezentacije u Londonu, ovdje su se održale samo službene ppt prezentacije u trajanju od 10 minuta. Prezentirani su proizvodi: Kultura i Eno-gastro – prezenterica Iva Grubišić

Prezentacija je održana u sklopu projekta Hrvatska 365, a prisustvovali su joj novinari iz austrijskih medijskih kuća.

Kako bi se poboljšala promocija Osječko-baranjske županije na stranim tržištima, Turističke zajednice s područja županije pod nositeljem destinacije, TZG Đakova, su se uključile u projekt pod nazivom Hrvatska 365.

Hrvatska je turistička zajednica, s ciljem poticanja razvoja atraktivne i konkurentne turističke ponude u razdoblju pred i posezone, u srpnju 2014. pokrenula projekt Hrvatska 365.

Destinacija Wine Tour Slavonije i Baranje se nalazi među 22 destinacije koje su na temelju dostavljene kandidature izabrane od strane Povjerenstva HTZ-a za realizaciju  projekta. Kroz projekt Hrvatska 365 za razdoblje pred i posezone razvijati će se i promovirati specifičnosti turističkog proizvoda određene destinacije.

X
IZBORNIK