Contacts | Useful links

Friday, June 25, 2021
header tz

Veliki kviz o Đakovu na otvorenom

Kviz naslovna Foto Moje Dakovo

Od koliko je komada cigle sazidana katedrala? Koji Đakovački vratar je s ekipom Vojvodine postao prvak Jugoslavije? Kako se zove frontmen đakovačke grupe Fluentes? Koji po redu su nam ovogodišnji Đakovački vezovi?

Ako misliš da znaš odgovore na ova pitanja te ako misliš da sve o Đakovu i raznim događanjima vezanim za grad i okolicu imaš u malom prstu onda je kviz na otvorenom koji će se u subotu 12. lipnja održati na poligonu Autoškole Ivan (Andrije Hebranga 72).

Dugo već nastaje ideja o kvizu na poligonu Autoškole Ivan čija bi tematika bio grad Đakovo, a sada je ideja konačno zaživjela te je sve spremno za subotu 12. lipnja i održavanje prvog kviza ovakvog tipa u Đakovu. Pitanja na kvizu obuhvatit će razna područja iz povijesti, sporta, glazbe, geografije, kulture, politike i ostalog.

Početak kviza predviđen je za 19:00 sati, kviz je ekipni (do 4 člana u ekipi) i sastoji se od 3 kruga po 30 pitanja. Pitanja čita voditelj, a nakon svakog pitanja ekipa ima dovoljno vremena za odgovor koji piše na za to predviđeni papir.

Pravila kviza su kao na svakom pub kvizu. Svaka ekipa igra za sebe (nema prepisivanja) i nema korištenja mobitela za vrijeme kviza. Svaka ekipa koja bude uhvaćena u varanju bit će automatski diskvalificirana.

Prijava na kviz moguća je preko platforme Forms na sljedećoj poveznici:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfvSnMwR9TaeBk3B3Gwu6cNWlMUqTNqc4uH541Drx2xbQ48ng/viewform

Poveznicu je moguće otvoriti i skeniranjem QR koda koji se nalazi na plakatu kviza.

Prijave za kviz moguće su do 11. lipnja u 23:00 sati, a broj ekipa je ograničen. Kotizacija za nastup na kvizu iznosi 50 kuna po ekipi, a sav prikupljeni iznos donirat će se u humanitarne svrhe.

Posebnost ovog kviza su velike nagrade koje su namijenjene za prve 3 ekipe, a one su sljedeće:

1. mjesto – 3000 kuna
2. mjesto – 2000 kuna
3. mjesto – 1000 kuna

Osim nagrada za prve 3 ekipe, svaki sudionik kviza bit će nagrađen poklon bonom od 100 kuna kojeg se može iskoristiti za neku od usluga u Autoškoli Ivan ili Pučkom otvorenom učilištu Ivan. Bonovi se ne mogu spajati.

Ukoliko nekoliko ekipa u fondu nagrada bude izjednačeno pristupit će se dodatnim pitanjima

Glavni organizatori kviza su Autoškola Ivan i Pučko otvoreno učilište Ivan Đakovo uz podršku Turističke zajednice Grada Đakova. Ostali suorganizatori kviza su portal Moje Đakovo, Tranzistor Đakovo i Glas Slavonije.

Kako sudionici kviza ne bi ostali žedni pobrinut će se Destilerija Bijeli Gusak i Black Hat Craft Brewery.

Za sve dodatne informacije možete nazvati na broj 0992024004 (Hrvoje Crnoja).

Plakat JPG 768x1024

 

Izvor: Moje Đakovo

DISCOVER YOUR STORY

discover your story

VISIT US ON FACEBOOK

CROATIA 365 – WINE TOUR SLAVONIJE I BARANJE

cro360eng

MOBILE APPLICATIONS

ios

evsitor

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3